Algemene Voorwaarden

Algemene Voorwaarden
De Vrolijkebloem hanteert de volgende algemene voorwaarden: 

Overeenkomst 
Als er door de koper (hierna te noemen: klant) opdracht gegeven wordt aan de verkoper (hierna te noemen de Vrolijkebloem) om één of meerdere artikelen te leveren, dan is er sprake van een overeenkomst die wettelijk bindend is (koop op afstand).

Levering 
de Vrolijkebloem draagt zorg voor een goede levering van de bestelde artikelen. de Vrolijkebloem behoudt zich het recht voor de koopovereenkomst te ontbinden als de klant zich niet aan de voorwaarden houdt. 
De gestelde levertijd is een indicatie, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Verzending
Artikelen worden verzonden via PostNL als de betaling ontvangen is. Er wordt een bevestiging van verzending verzonden per mail aan de klant. Afhankelijk van de grootte van het poststuk moet gekozen worden voor brievenbuspost of pakketpost. 
Zendingen kunnen verzekerd of aangetekend verzonden worden op verzoek van de klant (aan te geven bij "Opmerkingen)" 
De mogelijkheid wordt geboden de zending af te halen als de klant in Oosterhout (NB) of omgeving woont. Dit is te vermelden bij "Opmerkingen" . De regeling van vooruitbetaling geldt hierbij nog steeds en de bestelling wordt pas uitgeleverd als de betaling binnen is. 

Prijzen
Prijzen op de site van de Vrolijkebloem zijn vaste prijzen. Hierover kan niet onderhandeld worden. De prijzen worden vermeld in Euro en zijn exclusief verzend- en handelingskosten. 

Betaling
Betaling van het verschuldigde bedrag incl. verzend- en handelingskosten dient te geschieden per vooruitbetaling binnen 7 dagen. Artikelen worden gedurende deze periode voor de klant gereserveerd. Na 7 dagen neemt de Vrolijkebloem per mail contact op met de klant met het verzoek aan te geven of betaling onderweg is. Als de betaling binnen is worden de artikelen zo snel mogelijk verzonden. Er wordt hiervan een bevestiging verstuurd per mail. 

Garantie 
de Vrolijkebloem garandeert dat de bestelling in goede staat verzonden wordt en dat aan de verzending van de artikelen veel zorg is besteed. 

Privacy 
de Vrolijkebloem zal de persoonsgegevens vertrouwelijk behandelen en niet beschikbaar stellen aan derden. Persoonsgegevens worden door de Vrolijkebloem alleen gebruikt voor het uitvoeren van de bestelling, en het versturen van de nieuwsbrief.

Klachtenafhandeling
de Vrolijkebloem streeft naar tevreden klanten. Mocht er onverhoopt een klacht zijn dan wordt de Vrolijkebloem daar graag van op de hoogte gebracht. Er kan dan met de klant naar een oplossing gezocht worden. 

Retourneren
• Bent u niet tevreden met de geleverde artikelen, dan verzoek ik u om via mail contact op de nemen: info@devrolijkebloem.nl
• Na overleg ontvangt u van mij een herroepings formulier en kunt u het artikel retour sturen naar:  de Vrolijkebloem,  Saturnus 32, 4907 CT Oosterhout
• Retourneren binnen 14 dagen (gerekend vanaf het moment van bezorgen).
• Het artikel/de artikelen dient/dienen ongebruikt te zijn en opnieuw verkocht te kunnen worden.
• LET OP: Gepersonaliseerde of op maat gemaakte producten kunnen niet retour genomen worden.
• De verzendkosten voor de retourzending zijn voor de koper, tenzij het een fout van de Vrolijkebloem betreft, of het artikel gebreken vertoont.
In dat geval zijn de kosten voor de Vrolijkebloem. (over de manier van verzenden hebben we dan vooraf via mail contact)
• De klant is verantwoordelijk voor verlies en/of beschadiging tijdens het verzenden van de klant naar de Vrolijkebloem.
Advies is dan ook het pakket goed in te pakken en eventueel verzekerd te verzenden. Beschadigde retourzendingen worden niet gecrediteerd
• Niet vooraf besproken retouren en/of onvoldoende gefrankeerde retourzendingen worden niet in behandeling genomen en zullen niet worden gecrediteerd.
• Het aankoopbedrag wordt na ontvangst van de artikelen binnen 7 dagen op uw bank of girorekening terug gestort.


www.naamvlag.nl is onderdeel van www.devrolijkebloem.nl
De Vrolijkebloem is ingeschreven bij de KvK Zuidwest-Nederland onder nummer: 51860171
BTW nummer: NL180742905B01

Algemene voorwaarden de Vrolijkebloem opgesteld augustus 2009

© 2016 - 2024 de Vrolijkebloem | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel